Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Okienko Handlu

EnemyS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo Dobrze uczniu. Doskonała Praca. Dziel się wszystkim tak jak Bóg nakazał :) . Myślę, że dużo osób to wykorzysta Leci + :)

Opublikowano

­

nie zadziała.

Zbędny spam.

Każdy chyba wie, że musi sobie dodać te 24sloty do source...

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Możesz podać skąd to wziąłęes.

Sam tego używam i nie mam zastrzeżeń.

uznnnz.jpg

:yay:  :yay:  :yay:

Okienko 2/10, widziałem lepsze :v

Opublikowano

wziente z e pvp, nic ciekawego ... Okienko nie zahwyca no ale le ikza spolżczenie ( laiki benda sie cieszyc )

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

A jest moze pod to wersja na game 2k89 ? : 33

Znajdź na metin2dev powiększenie handlu do 24 slotów -> zrób dif później dodaj poradnik wyżej który również jest z metin2dev i będzie działał jak należy. Serio ktoś jeszcze korzysta z 2089? Przy takich możliwościach na source?

PS

Widze że zerżnięte nawet bez poprawienia wyświetlania Lv. xxx... I po chu te wysyłanie wiadomości pw? tak ciężko dodać do bin pobieranie rasy?

Skoro dodajesz już rzeczy z innego forum to popraw to tak żeby było dobrze a nie kompletne skopiowanie czyjejś pracy..

791f747188ac8.png

Opublikowano

Znajdź na metin2dev powiększenie handlu do 24 slotów -> zrób dif później dodaj poradnik wyżej który również jest z metin2dev i będzie działał jak należy. Serio ktoś jeszcze korzysta z 2089? Przy takich możliwościach na source?

PS

Widze że zerżnięte nawet bez poprawienia wyświetlania Lv. xxx... I po chu te wysyłanie wiadomości pw? tak ciężko dodać do bin pobieranie rasy?

Skoro dodajesz już rzeczy z innego forum to popraw to tak żeby było dobrze a nie kompletne skopiowanie czyjejś pracy..

Jeszcze nie widziałem żeby ktoś zrobił 24 sloty w EQ Diffem xD

Po co miałbym poprawiać coś co nie jest moje? Wrzuciłem wam okienko powiększone do 24 slotów. Zaoszczędziłem wam sporo czasu w powiększaniu tego.

Jeśli nie pasuje to idź przesuwaj nadal elementy ręcznie :)

Polaczki jebane XDD

Opublikowano

­

Po co miałbym poprawiać coś co nie jest moje? Wrzuciłem wam okienko powiększone do 24 slotów. Zaoszczędziłem wam sporo czasu w powiększaniu tego.

Polaczki jebane XDD

polaczek cwaniaczek, dodanie powiększonego gridu , +64 do width'a... +32 do heighta... rzeczywiście, masz tupet.

Opublikowano

­

polaczek cwaniaczek, dodanie powiększonego gridu , +64 do width'a... +32 do heighta... rzeczywiście, masz tupet.

+ przesuwanie każdego okienka po kolei :3

I tak dałem wam wersję, która nie działa, bo szkoda wam dawać coś, co sam musiałem poprawiać :D

Opublikowano

Polaczki jebane XDD

Polaczki jebane? Tu nie chodzi o złośliwość bo jestem za tym żeby tu było wszystko co jest na innych forach ale w wersji działającej a nie w pół działającej z niepotrzebnym spamem na pw i innymi funkcjami....

Wytłumacz mi teraz jak innym sposobem jak dif można dodać 24 sloty handlu do game2089 bez source cwaniaku (serverside).

791f747188ac8.png

Opublikowano

Fajne okienko, szkoda, że niektórzy nie wiedzą co to source i jak to wgrać.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Estetycznie wykonane okienko , zrobisz wersję pod game ? :)

Przecież jest kilka poradników na innych forach, chyba nawet gdzieś na tym jest, ale nie chce mi się szukać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...